Skip to main content

Ik signeer 6 en 7 augustus op Castlefest!

Het is weer bijna zo ver. Ik signeer al sinds 2008 ieder jaar mijn boeken op de schrijversmarkt van Castlefest en 2016 gaat gelukkig geen uitzondering vormen. Ik heb sinds april van dit jaar een nieuw boek (Magycker), maar ook de Duivel trilogie en het Rune tweeluik zullen verkrijgbaar zijn bij de stand van Boekhandel Van der Meer (uit Noordwijk), evenals het andere werk van Luitingh auteurs. Castlefest is altijd weer een echt feest, een van de grootste en gezelligste fantasy events in Europa, met een unieke sfeer. Je zult mij en vele andere auteurs kunnen vinden op de schrijversmarkt. Ik zal signeren op zaterdag én zondag, beide dagen van 11.00 uur tot minstens 17.00 uur. Hopelijk tot ziens!

One thought to “Ik signeer 6 en 7 augustus op Castlefest!”

  1. Jammer dat ik u net gemist hebt om u nieuwe boek te laten signeren .
    Ben erg benieuwd ga morgen lekker lezen . Was weer een super mooi dagje castlefest.en wie weet tot volgend jaar . Neem ik gewoon het boek mee

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: