Skip to main content

Ik signeer 22/23 oktober op FACTS in Gent!

Binnenkort is het weer zover! FACTS in het mooie Gent is een van de grootste beurzen voor liefhebbers van Fantasy en Science Fiction in Europa, met vorig jaar bijna 50.000 bezoekers! Ik zal dit jaar ook weer op beide dagen aanwezig zijn om mijn boeken te signeren bij de stand van de Brugse Boekhandel (ook al zo’n geweldige stad), een boekhandel die altijd al een warm hart heeft gehad voor ons genre.  Ik hoop velen van jullie daar weer te zien en te spreken. Ik kan jullie dan ook vertellen hoe het gaat met het schrijven van het tweede deel van Magycker : Drakenhart.

Combineer FACTS met een bezoek aan het historisch centrum van Gent en je hebt gegarandeerd een top weekeinde.

http://facts.be/guest-archive/adrian-stone-2/

Tot ziens op 22 en/of 23 oktober!