Skip to main content

Castlefest cover reveal

Om te vieren dat ik dit jaar weer op Castlefest sta, wilde ik graag met jullie het omslag delen van deel twee uit de Magycker-reeks, getiteld Drakenhart.

Naar verwachting verschijnt Drakenhart in 2020. Ik ben er nu nog druk mee bezig. Het is heerlijk om weer terug te zijn in mijn eigen wereld.
Het artwork is weer van de ongeëvenaarde Dominik Broniek, die ook het eerste boek deed. Ik ben heel blij met alle details.

Castlefest

Ik ben op zowel zaterdag 3 als zondag 4 augustus aanwezig op de stand van Luitingh-Sijthoff en Boekhandel Hoofdstuk Een, vlakbij de Academy Tent. Voor informatie kijk je op de website van Castlefest. Mocht je aanwezig zijn, dan vertel ik je graag meer over mijn nieuwe boek, en signeer uiteraard van harte eerdere verhalen.

4 gedachten over “Castlefest cover reveal”

  1. Dag Karen,
   Dank voor je vraag, sorry voor het late antwoord. Er is zeker zicht op deel 2, ik ben nu bezig met hoofdstuk 17 en zit naar schatting op ongeveer 75% van het verhaal. De afronding van het boek is helaas enorm vertraagd door een burn-out en de nasleep daarvan. Daardoor heb ik een tijdlang niet kunnen schrijven. Ik ben nu weer beter en heb alle bronnen van stress zoveel mogelijk uitgebannen. Schrijven geeft me nu weer veel voldoening en ik hoop dat het lezen van Drakenhart jullie straks ook veel plezier zal geven. Hartelijks, Ad

 1. Hi Adrian,
  As an Australian fan of your books, I cannot flippin’ wait for the next book. I’d love to find them on Amazon.
  Cheers

  1. Hi Sander, thanks for your kind reaction. For now only my first 5 books, the Devil Trilogy and the Rune Duology, have been translated in English. They are all available as ebook on Amazon. Once the Magycker Duology has been finished it may be translated into English also, we will certainly consider that option. Kind regards, Ad

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: