Magycker 1 – De Klauw

StoneMagycker1lwDe Klauw is het eerste deel van Adrian Stone’s nieuwe fantasy-trilogie Magycker.

Al eeuwenlang hebben de Magyckers van het eiland Aimerey een monopolie op magie in de wereld. Wie goed betaalt kan bijna elke spreuk kopen die hij wil. Maar de spreuken zijn vaak maar van tijdelijke duur, en voordat een Magycker zijn spreuk kan herhalen wordt het weer uit zijn geheugen gewist. Alleen de allerrijksten kunnen dus genieten van de giften van de Magyckers.

Als een delegatie uit Aimerey de stad van Marit en haar autistische broertje Auric aandoet, kunnen ze dat daarom bijna niet geloven. De grote rotsblokken die de enige toegang tot de stad versperren zijn weliswaar een financiële domper voor de handel, maar niemand had gedacht dat het bestuur de Magyckers zou betalen om ze te laten weghalen.

Als iemand vervolgens de spreuk van de Magyckers herhaalt, breekt de hel los. Vrij gebruik van een spreuk brengt het hele bestaan van Aimerey in gevaar, en dat zullen de Magyckers koste wat kost voorkomen.Maar laat nou net Auric degene zijn die de spreuk kan herhalen…

Kopen?

De Klauw is nu te koop in de boekhandel! Klik hier om het boek bij Bol.com aan te schaffen voor € 19,99.

Het boek is ook beschikbaar als e-book. Klik hier om het e-book aan te schaffen voor € 9,99.

Liever luisteren naar het audioboek? Klik hier om het boek te beluisteren via streamingdienst Storytel, of hier om het te downloaden bij Luisterrijk voor € 12,99.

Recensies

Goodreads: Goodreads lezersrecensies voor De Klauw

Op Hebban.nl heeft De Klauw een viersterrenbeoordeling op basis van 163 recensies

Boekenbijlage : Recensie voor De Klauw

Vier sterren voor De Klauw op ThrillZone.nl : Recensie voor De Klauw

Vier sterren op Chicklit.nl : Recensie voor De Klauw

Fantasywereld.nl : Recensie voor De Klauw

Emopheliac gaf De Klauw een 8!