Skip to main content

Magycker: Aftellen tot april!

Magycker beheerst momenteel mijn leven. De publicatiedatum in april nadert dan ook met rasse schreden. Het verhaal is al een tijdje geleden voltooid, maar ik ben nu nog bezig met de derde en laatste correctieronde van het boek. Dat betreft de zetproef, die er fantastisch uitziet en 350 pagina’s beslaat (beduidend méér dan de 304 pagina’s die worden aangegeven op Bol.com en andere webshops waar het boek te reserveren is).

Naast het proeflezen van Magycker ben ik deze maand ook druk met het jureren en dus lezen van de vijf boeken van de shortlist van de Harland Romanprijs. De uitslag wordt bekend gemaakt op 2 april tijdens een fantastisch Gala in de Rode Hoed in Amsterdam.

Los van het bovenstaande lees ik in mijn vrije uurtjes ook nog de Century trilogie van Ken Follett, een van mijn favoriete auteurs buiten het fantasy genre. Hoezeer ik ook een fan ben van het fantasy genre, verandering van spijs doet eten.

Ik verwacht na al dit leeswerk in maart weer tijd te krijgen om te schrijven. Dan begin ik aan het tweede deel van Magycker, waarvan ik nu al de contouren uitschrijf. Ik heb er zin in!

Voor mensen die zich willen verzekeren van een snelle ontvangst van het eerste deel van Magycker, De Klauw, is het boek al te reserveren bij boekhandels of bij webshops zoals bol.com via deze link.

One thought to “Magycker: Aftellen tot april!”

  1. Het lijkt me een erg goed boek, bij HEBBAN, kan je hem winnen als buzzboek. Ik waag daar een kansje. In elk geval kom ik op Elfia langs. Je boek staat op mijn lijstje maar die zo lang haha dus ik moet ter plekke gaan kiezen…Als ik hem win , laat ik hem meteen signeren op Elfia.

Reacties zijn gesloten.

%d bloggers liken dit: