Skip to main content

Limited edition van De Duivel Trilogie in aantocht!

Ik ben zeer verheugd jullie te vermelden dat mijn uitgeverij Luitingh-Sijthoff volgend jaar een zeer exclusieve, gebonden limited edition van De Duivel Trilogie zal brengen ter ere van het tienjarig jubileum van de serie in omnibus. Compleet met stofomslag, goudbedrukt boekblok, leeslint, twee nieuwe vierkleurenkaarten en meer. 

Het verhaal van Marak Viervinger begint met de verschrikkelijke Zabatha, leider en profeet van de Cataristen en de trouwste dienaar van de verboden god Cataris, die in de jeugdige Marak, een kind nog, een uitzonderlijk talent ontdekt om magie te kanaliseren. In deze wereld, waarin priesters en monniken de energie van hun god kunnen omzetten in magie, ziet Zabatha in de jeugdige Marak een pion van het kwaad die de Cataristen weleens de wereldheerschappij zou kunnen bezorgen.

De arme Marak weet van niets. Erger nog, hij is voor het leven getekend en wordt nu beschouwd als een aanhanger van de gevreesde Cataristen. Hogepriesteres Verina neemt het voor hem op en Marak stemt in met haar verzoek de Proef te ondergaan, om erachter te komen hoe groot zijn talent precies is. De gevolgen blijven niet uit…

Zo begint de spannende saga van Marak Viervinger.

Zo ziet het boek eruit:

 • Gebonden boek met dubbelzijdig bedrukt stofomslag
 • Glimmend folie op de glas-in-lood elementen
 • Omslagillustraties van wereldster Erik Kriek
 • Speciaal bandmateriaal met goud bedrukt
 • Goud op snee bedrukt boekblok
 • Voor het eerst in groot formaat, compleet met nieuw zetwerk; maar liefst 880 pagina’s
 • Nieuw voorwoord van de auteur
 • Leeslintje
 • Een nieuwe wereldkaart in kleur van Carolia, afgebeeld aan de binnenzijde van het omslag. Plus een stadsaanzicht van Kraznach op de schutbladen. Beide getekend door de talentvolle Brian van Hunsel

Het boek zal in april 2023 verschijnen voor slechts € 24,99!

Op een later moment kunnen liefhebbers zich vooraf inschrijven voor een (gesigneerd) exemplaar.

13 gedachten over “Limited edition van De Duivel Trilogie in aantocht!”

  1. Dank je wel, Miranda. Ik kan ook niet wachten om deze versie in mijn handen te houden. Het wordt een gelimiteerde oplage, dus op = op. Ik ben heel blij dat mijn uitgever met deze speciale uitgave komt, na vier drukken van de paperback versie van de omnibus en de drie losse delen.

 1. Wat gaaf, ik kan ook niet wachten om mij in te schrijven voor de gesigneerde versie, komt mooi uit voor mijn verjaardag 10 maart, ik weet wat ik ga vragen… Paperback met alle 3 in 1 bundel thuis wordt regelmatig verslonden,. Dit is 1 van mijn favorieten serie boeken

  Hoe kunnen wij erachter komen wanneer de inschrijving begint? Kan ik ergens een emailadres achterlaten?

  1. Dag Alida, wat leuk om te lezen!
   De start van de inschrijving zal zowel op deze website als op verschillende sociale media worden aangekondigd. Zelf ben ik te vinden op Facebook en Twitter, maar er zal ook een campagne komen op bijv. TikTok, dus het zal moeilijk te missen zijn. De exacte datum weet ik nog niet, maar ik zal van me laten horen zodra iets meer bekend is.

 2. Wat ziet het boek er geweldig uit. Als je de vorige versies al hebt is dit een echt collectors item. Bijna zonde om te lezen. Ga ik zeker aanschaffen. Laat ik hem op het Castlefest wel signeren.

  1. Dank voor je reactie, Caroline. Ik hoop dat mijn boeken je zullen bevallen. Ze zijn overal verkrijgbaar/bestelbaar als paperback (en deze straks ook als hardcover), als ebook en als luisterboek. En ze zijn uiteraard te vinden in een groot aantal bibliotheken.

 3. Oww wat een mooi boek de duivel trilogie is geweldig en deze hoop ik dan ook in deze versie in de kast te kunnen zetten. Dan kunnen de paperbacks naar een andere liefhebber

 4. Wat gaaf, ik heb al je boeken al liggen en gelezen. Deze versie zou ik heel graag aan de collectie toevoegen. Gaat deze op Elfia te koop zijn? Ik vind het altijd het fijnst om zo’n prachtig boek bij u in persoon te kopen.

  1. Dag Robert, dank voor je reactie. Jazeker, ik zal deze nieuwe omnibus tijdens de komende Elfia Haarzuilens op 22 en 23 april verkopen en signeren. Als alles goed gaat sta ik weer in de tent van boekhandel Het Verboden Rijk. Ik verheug me daar nu al op! Hopelijk zie ik je dan.

   1. Dag Adrian Stone, er moet wel iets geks gebeuren, zou je me daar niet gaan zien. Ik zal daar als vrijwilliger aanwezig zijn. Tot dan!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: